Velkommen !

Hei alle skivenner – velkommen til Varingskollrennet 2019

Med over 150 løpere på start og en meget oppløftende værmelding for lørdagen så kan vi få til en strålende rennlørdag i Varingskollen. Varingskollrennet 2019 er plasseringsrenn og Kretsmesterskap (Akershus) i storslalåm for klassene U14 og U16.

Gjennomføring
Rennet blir gjennomført etter følgende klassevise rekkefølge:
U14 (J13-J14, G13-G14), U16 (J15-J16, G15-G16). Det vil bli stukket to løyper hvor U14 og U16 kjører hver sin i 1. omgang for deretter å bytte løype i 2. omgang.

Tidskjema for dagen
Vi har satt ett tidsskjema for dagen. Dette er tidligere kommunisert ut i invitasjonen. Ved endringer i tidsskjema vil dette bli kommunisert ved lagledermøtet i målgården kl. 07:45 og/eller over speaker.

Premieutdelinger
Premieutdelinger kjøres umiddelbart etter siste løper er i mål og ihht NSF regelverk, dvs 100% premiering i U14 og 50% premiering i U16.

Heiskort
Heiskort kjøpes nede i anlegget. Salg av heiskort åpner kl. 07:00. Rennkort kjøpes til kr 230,-. Voksne i følge med utøvere får også heiskort til kr 230,-. Alle utøvere og foresatte må ha gyldig skipass for å slippe opp heisen. Vi håper mange voksne har lyst til å følge dagen på ski.

Parkering

All parkering for rennet er på Øvre- Parkering. Parkering koster kr 50,- og du får en gratis kaffe på parkeringskupongen. Betaling per VIPPS, kontant eller med kort.

Besiktigelse og oppvarming
Besiktigelse 1. omgang åpner kl. 08:20 (U14) og 08:25 for (U16). Oppvarming kan skje i Hakkebakken

Varmestuer og kiosk
Varingskollen har varmestuer ved bunnen av Olaheisen (Snøtunet) og på Toppen (Toppstua). I bunnen av arenaen (Ola-løypa) har vi arrangementskiosk med drikke, grill og energipåfyll med hyggelige priser.

Vi oppfordrer alle til å ta med høy solfaktor, kule shades og masse godt humør. Dette kan bli en særdeles fin dag for alpint i Akershus.

Mvh
Rennleder

Varingskollrennet 2018 er en del av Varingskollen Skifestival som fortsetter med Big-Jump i parken søndag. I tillegg er det ski-demo søndag og en rekke aktiviteter i anlegget.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s