Velkommen til Varingskollrennet 2018 !

Hei alle skivenner – velkommen til Varingskollrennet 2018 !

Med over 160 løpere på start og en fantastisk værmelding for helga så kan vi nærmest garanter en magisk skilørdag i Varingskollen. Varingskollrennet 2018 er rangeringsrenn og Kretsmesterskap (Akershus) i storslalåm for klassene U14 og U16.

Gjennomføring
Rennet blir gjennomført etter følgende klassevise rekkefølge:
U-14 (J13, G13, J14, G14) deretter U-16 (J15, G15, J16, G16).
Det vil bli stukket to løyper hvor U14 og U16 kjører hver sin i 1. omgang for deretter å bytte løype i 2. omgang.

Tidskjema for dagen
Vi har satt ett tidsskjema for dagen. Dette er tidligere kommunisert ut i invitasjonen. Ved endringer  i tidsskjema vil dette bli kommunisert ved lagledermøtet i målgården kl. 09:45 og/eller over speaker.

Premieutdelinger
Premieutdelinger kjøres umiddelbart etter siste løper er i mål og ihht NSF regelverk. Dvs 100% premiering i U-14 og 50% premiering i U-16.

Heiskort
Heiskort kjøpes nede i anlegget. Salg av heiskort åpner kl. 08:15. Rennkort kjøpes til kr 210,-. Voksne i følge med utøvere får også heiskort til kr 210,-. Alle utøvere og foresatte må ha gyldig skipass for å slippe opp heisen. Vi håper mange voksne har lyst til å følge dagen på ski. Benytt også sjansen til å teste Kariløypa, Varingskollen sin skatt av en trasé.

Parkering
All parkering for rennet er på Øvre Parkering. Parkering koster kr 50,- og du får en gratis kaffe på parkeringskupongen. Betaling per VIPPS, kontant eller med kort.

Besiktigelse og oppvarming
Besiktigelse 1. omgang åpner kl. 09:00 (U14) og 09:15 for (U16). Oppvarming kan skje i Hakkebakken eller Kariløypa.

Varmestuer og kiosk
Varingskollen har varmestuer ved bunnen av Olaheisen (Snøtunet) og på Toppen (Toppstua). I bunnen av arenaen (Ola-løypa) har vi arrangementskiosk med drikke, grill og energipåfyll med hyggelige priser.

Vi oppfordrer alle til å ta med høy solfaktor, kule shades og masse godt humør. Dette kan bli en særdeles fin dag for alpint i Akershus.

Mvh.
Rennleder

Varingskollrennet 2018 er en del av Varingskollen Skifestival som fortsetter med After-ski på toppen med Live-band lørdag ettermiddag. Søndag er det ski-demo og bil- demo i tillegg til en rekke aktiviteter i anlegget.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s